WNP Support in de media

Met mijn bedrijf WNP Support ben ik ook in de media te vinden. Mijn werk als Virtual Assistant wordt steeds vaker opgemerkt. Daar word ik blij van. Hieronder vind je de gepubliceerde artikelen. Wil je ook mijn verhaal horen en delen voor een artikel, een blog of een interview? Laat onderaan je gegevens achter.

Organisatietalent Wilma Plaiosier

Artikel De Hoefslag

16 maart 2020

Wilma Plaisier: “Ik kijk door de ogen van de bezoeker”

Wilma Plaisier werkte twintig jaar voor de KNHS, maar als dochter van een akkerbouwer begon het ondernemersbloed toch te borrelen. Daarom startte ze vorig jaar september haar eigen bedrijf, WNP Support. Een bedrijf dat zicht richt op het organiseren van clinics, workshops en evenementen. Maar ook zorgt voor (financieel) administratieve ondersteuning.

Beleving

“Wat bij mij zeer hoog in het vaandel staat is service en kwaliteit. Daarbij zet ik mij niet in voor honderd, maar voor tweehonderd procent. Ik kijk door de ogen van de bezoeker en die moet niet alleen vooraf juist geïnformeerd worden en bij vragen antwoord krijgen, maar ook gewoon een hele leuke verzorgde dag hebben. De hele beleving van de bezoeker moet goed zijn. Dit wil ik bewerkstelligen met onder meer een goed werkend ticketsysteem. Maar ook de aankondiging van het evenement is belangrijk. Ik kies ervoor om naast het persbericht ook een promotievideo met de gastspreker op te nemen. Een creatief proces waar ik ook veel plezier aan beleef.”

Duizendpoot

“Kortweg gezegd ben ik een organisator en secretaresse, eigenlijk een duizendpoot, op afstand en ik heb nog heel veel leuke ideeën. Hou mijn facebook pagina WNP Support dus maar goed in de gaten”, besluit de gedreven onderneemster.

Lees verder: Artikel De Hoefslag

Artikel in VA magazine

Het jaar van Wilma Plaisier

Wat er binnen één jaar mogelijk is? Veel. Heel veel.

Als je iets écht wilt, dan ga je ervoor. Na twintig jaar dienstverband, zegt Wilma haar vaste baan op. Een nieuw avontuur lonkt: een eigen onderneming als Virtual Assistant. De opleiding bij VA School geeft haar bedrijf, WNP Support, een vliegende start. Haar voormalig werkgever wordt haar eerste opdrachtgever en de eerste evenementen staan gepland. De handtekening op haar VA-diploma nog nat, staat de volgende training alweer gepland.

Met een eigen bedrijf, een gezin én een aankomende verhuizing, is het soms lastig alle ballen hoog te houden. Dan valt of breekt er één, ook dat hoort erbij. Hoe Wilma hiermee omgaat en of zij haar doelen heeft bereikt?

Lees verder: Artikel VA School

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.
Please check this field.