Over mij (en jou)

Wilma Plaisier

Het geeft mij voldoening als een klant mij enthousiast opbelt om te vertellen dat ze, door alle promotie, nú al meer inschrijvingen heeft voor haar clinic, dan bij de vorige editie.

Ik ben trots als een klant buiten haar comfortzone stapt om haar verhaal vast te leggen op beeld.

Dit soort resultaten maken mij blij.

WNP Support Wilma Plaisier

"Jou zien groeien; daar geniet ik van als Virtual Assistant, dat is mijn missie"

Tulpen Virtual Assistant WNP Support

Als ondernemer is elke dag een uitdaging

De zorg voor jouw klanten of cliënten staat altijd op de eerste plaats. Zij zijn de reden waarom jij bent gaan doen wat je zo graag doet. Heeft iemand je nodig? Dan sta je er. Zijn er tussendoor problemen die jij kunt oplossen? Dan doe je dat.

Voor iedere ‘zorgende’ ondernemer een vanzelfsprekendheid wat elke werkdag weer tot een uitdaging maakt. Ik zag het vroeger bij ons op de boerderij, later in het bedrijf van mijn man en nu bij mijn klanten. Voor die ander zet je alles aan de kant.

"Het liefst zou je alles zelf doen, maar hoe en wanneer?"

Virtual assistant WNP Support Wilma Plaisier

Rennen zonder vooruit te komen

Hierdoor blijven je eigen werkzaamheden liggen en stapelt het werk zich op. Het liefst zou je alles zelf doen, maar hoe en wanneer? Daar lig je ’s nachts over na te denken, waardoor je de volgende dag moe opstaat en minder productief bent.

Zo kom je in de bekende vicieuze cirkel: je rent je een slag in de rondte zonder vooruit te komen. Een frustrerend gevoel, zo heb ik zelf ervaren toen het steeds drukker werd in het bedrijf van mijn man. De administratie raakte steeds meer achter, offertes gingen niet op tijd de deur uit. Vervelend en vooral: zonde. Dat zijn gemiste kansen.

Herken jij dat ook?

De oplossing om wel te groeien

Denken in mogelijkheden, in oplossingen. Dat hoort bij ons twee, die oplossing kwam er. Hoe wij dit hebben aangepakt? Ik hou van organiseren, structureren en plannen. Dat deed ik al bij mijn werkgever, vervolgens ook voor ons bedrijf.

Ik verdiepte mij in de wereld van tools en automatiseringen met als doel de administratie meer te stroomlijnen. Dat maakte het makkelijker en leverde ons meer tijd op. Het hebben van overzicht en het werken volgens een planning bracht ook rust. En daarmee ruimte voor groei en nieuwe mogelijkheden. Zoals het starten van mijn eigen bedrijf. Om voor jou als ondernemer hetzelfde te doen.

DSC00774

"Met WNP Support help ik jou weer grip te krijgen op je bedrijf"

WNP Support

Waar het idee ontstond met officesupport, was direct duidelijk dat eventmanagement en online videomarketing niet mochten ontbreken. Mijn hart kon en wilde geen keuze maken. Daarom combineer ik het beste van die werelden.

Samen de schouders eronder zetten, met wederzijds vertrouwen. Daar hou ik van. Zo help ik je weer grip te krijgen op je bedrijf.

Wil jij een geweldig evenement neerzetten? Wil jij meer potentiële klanten bereiken door de inzet van video? Ben jij klaar om actie te ondernemen? Klaar om te groeien?

Of toch nog iets meer weten over mij? Lees vooral lekker verder.

Jong geleerd is de ervaring voor later

Dat plannen is mij met de paplepel ingegoten. “Leuk dat je wedstrijden wilt rijden met je pony, maar je schoolwerk mag er niet onder leiden.” Mijn vader heeft het mij maar één keer hoeven zeggen. Mijn huiswerk was altijd op tijd klaar, geen training sloeg ik over. Hij leerde mij door te zetten, ook als het even tegenzit. Aanpakken en denken in oplossingen. De opleiding Directie Secretaresse was dan ook een logische keuze.

Daarna heb ik twintig jaar gewerkt bij de KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie). Startend als secretaresse, later als planner en eventspecialist voor grote en kleine evenementen. Onze wegen zijn gelukkig niet gescheiden toen ik in 2019 voor mijzelf begon; inmiddels zijn zij één van mijn vaste opdrachtgevers. Daar ben ik trots op.

Om mijzelf erkend Virtual Assistant te mogen noemen, heb ik de opleiding bij VAschool gevolgd en met succes afgerond. Een tweede training bij SEM (Smart Event Manager) volgde kort daarna. Ook op papier ben ik nu officieel een eventprofessional.

Hippisch agrarisch virtual assistant WNP Support

"Moeilijk betekent niet onmogelijk; het betekent hard werken"

Meer over mij

Getrouwd ben ik met Jaïr, samen hebben wij twee prachtige dochters: Iris en Milou. Onze woonboerderij staat in het prachtige buitengebied tussen Lelystad en Harderwijk. Hier wonen wij samen met mijn ouders op hetzelfde erf.

Nog maar net 40 jaar, noem ik mijzelf nog steeds een boerenmeid. Van alles met een stuur of teugels word ik blij: paardrijden, scheuren met de kar achter onze shetlander, trekker rijden of een ritje in de auto. Wist je dat ik voor manlief zelfs mijn transportpapieren heb gehaald? Het kan mij niet gek genoeg, als het maar rijdt. Of vliegt; we hebben ook een drone.

Tegenover al die snelheid moet een mens soms ontspannen. Ook dat doe ik het liefst op de rug van een paard. Of door samen met mijn gezin de natuur op te zoeken. Daarnaast geniet ik enorm van zwemmen of (in de winter) een mooie afdaling op de ski’s.

Naast onze ondernemingen, hebben wij een Airbnb in Zeewolde. Ik geniet ervan om gasten in de watten te leggen. Het zit hem in de details. Tevreden ben ik pas als zij blij de deur uit gaan.

Hoe anderen mij omschrijven

  • Goed is het om te weten hoe anderen mij omschrijven: perfectionist, oplossingsgericht, doorzetter, enthousiast, betrouwbaar, integer, ondernemend, gepassioneerd en daadkrachtig.
  • Leuk is het om de referenties te lezen van mijn klanten.
  • Concreet is het om in de agenda te zien welke komende evenementen ik organiseer.
  • Prettig is het om te lezen wat er over mij in de media is verschenen.
  • De beste manier is om het zelf te ervaren.